Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf ACE Amsterdam

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE verzorgt de schoonmaak van kleine en middelgrote kantoren in de regio Amsterdam. Ook zijn wij  werkzaam in foodindustrie, hotels,  en de wellness.
Een opgeruimd en fris ogend kantoor heeft een positieve invloed op het presteren van de werknemers. De werkomgeving is gewoon prettiger. In de praktijk blijkt dat een schoon kantoor zelfs bijdraagt aan een lager ziekteverzuim. Daarbij heeft een opgeruimd kantoor of bedrijfspand een representatieve uitstraling voor bezoekers, relaties of klanten.
 

Schoonmaak diensten

Als professioneel schoonmaakbedrijf willen wij werkprocessen zo min mogelijk verstoren. Daarom zijn wij zeer flexibel in de tijden dat wij de schoonmaak van een bedrijf of kantoor uitvoeren. Dit alles gaat altijd in goed overleg. In onze communicatie zijn wij altijd duidelijk. U kunt op ons bouwen!

Als het niet mogelijk is om een planning buiten kantooruren te maken, bijvoorbeeld bij een continue bedrijf, dan bent u verzekerd van de aanwezigheid van onze vriendelijke, correcte en discrete medewerkers. Wij begrijpen goed dat uw bedrijf een representatieve uitstraling moet hebben. Onze medewerkers zorgen voor een net uiterlijk en een niet storende aanwezigheid.

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten voor een grondige reiniging van een bedrijfsruimte of een kantoor. Wij zorgen onder andere voor een grondige reiniging van de vloerbedekking. Ook vloeren van natuursteen, linoleum en houten vloeren kunnen wij voor u smetteloos schoon maken.

Wij verzorgen een hygiënische reiniging van het sanitair en de ramen worden gelapt.

Ook kunnen wij de lamellen of luxaflex schoonmaken.

Schoonmaken van uw kantoor

Het schoonmaakonderhoud van een bedrijf of kantoor is een flinke klus, waarbij ook de details niet uit het oog verloren mogen worden. Om een optimale reiniging te bereiken maken wij alleen maar gebruik van kwalitatief hoogstaande reinigingsmiddelen en eigentijdse materialen. Uiteraard zijn al onze reinigingsmiddelen milieuvriendelijk.

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE heeft een ruime ervaring in schoonmaak. Elke project zien wij als een uitdaging. Veel is mogelijk en bespreekbaar en mogelijk bij ons. Graag bespreken we met u maatwerk. Informeert u naar de vele mogelijkheden die wij u bieden voor een vakkundige reiniging van uw pand. Wij helpen u graag bij het bereiken van een fris en kraakhelder pand!

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging voeren wij uit op twee manieren, afhankelijk van de toestand van het tapijt. Het tapijt kan droog gereinigd worden. Hierbij gebruiken wij poeder als er sprake is van een tapijt wat regelmatig onderhouden wordt. Als een tapijt veel belopen wordt is er vaak sprake van een sterkere vervuiling. Dan is nat reinigen een goede oplossing. Wij maken dan gebruik van sproei extractie.

Deep cleaning

Als er sprake is van een zware vervuiling van een tapijt, dan kunnen wij deep cleaning toepassen. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde stoomapparatuur, waarmee een diepe reiniging van een tapijt bereikt kan worden. Door het toepassen van stoomreiniging wordt zelfs het diepste vuil en stof uit het tapijt getrokken, waardoor deze weer een aantrekkelijk uiterlijk krijgt.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen raken op den duur vervuild. Dit zorgt ervoor dat het zonlicht minder goed wordt doorgelaten door het glas. De zonnepanelen wekken hierdoor minder energie op en verliezen hun optimale rendement. Wij verzorgen een grondige reiniging van de zonnepanelen, waardoor deze weer volop zullen presteren. Door regelmatige reiniging van uw zonnepanelen bespaart u energie.

Kantoren schoonmaken

Een prettige werkomgeving begint bij een opgeruimd en schoon kantoor. Wij reinigen kantoren op de tijdstippen die u uitkomen, om ze de voortgang van het werkproces in uw kantoor zo min mogelijk te vestoren. De vloeren en het sanitair worden grondig gereinigd. Het afval wordt afgevoerd en de ruiten worden gelapt voor een goede lichtinval. Wij verzorgen het graag voor u!

Schepen reiniging

Ook verzorgen wij het reinigen van schepen. De romp wordt aangetast door allerlei organische materialen, wat ten koste gaat van de uitstraling van het schip. Het schip wordt grondig schoongemaakt. Om vervuiling in de toekomst na een goede reiniging te voorkomen, kunnen wij een unieke zelfreinigende coating aanbrengen, die wij hebben laten ontwikkelen en ook onder andere toepassen om de vervuiling van zonnepanelen te voorkomen.

Antivuil Coating

Zonnepanelen kunnen vervuild raken door opgehoopt organisch materiaal. Hiervoor hebben wij een revolutionair middel laten ontwikkelen: De zelfreinigende coating. Hierdoor wordt de vervuiling afgebroken en afgevoerd. Een schoon zonnepaneel levert zijn optimale rendement en zorgt voor een besparing op fossiele brandstoffen. Wij garanderen dat met toepassing van de coating uw zonnepanelen minimaal vijf jaar schoon blijven.